Erhvervsbyggeri nær Randers og Århus

Skal vi stå for dit næste byggeri? Hos KNP Fliser ApS er vi specialiseret inden for erhvervsbyggeri i Randers, Århus og omegn, og vi træder gerne ind som en underentreprenør ved større byggeprojekter. Med stor viden og ekspertise inden for denne type opgave arbejder vi effektivt og garanterer for et godt resultat.

Boligbyggerier, nybyg og institutioner m.fl.

Vi har blandt andet erfaring med flisearbejde i store boligbyggerier, nybyg, plejehjem, institutioner, svømmehaller, butikscentre, kontorbygninger og museer.
Ingen opgave er for stor for os, og vi byder gerne ind med forskellige løsninger i forbindelse med erhvervsbyggeri. Vi har kendskab til hvilke fliser, der fungerer bedst sammen, passer bedst til det ønskede æstetiske udtryk samt hvilke der har den længste levetid og kvalitet.

En troværdig og ydmyg samarbejdspartner

Kvalitet og god dialog er i højsædet, og vi arbejder med ydmyghed og respekt for kunde såvel som andre håndværkere. Vi sørger altid for at efterlade en pæn og ren byggeplads, og så møder vi hver morgen et smil på læben.

En professionel flisemurer til at stå for dit erhvervsbyggeri

Mangler du en dygtig flisemurer med sans for de gode detaljer? Med NKP Fliser ApS er du sikret et flot resultat, som er klar til aftalt tid og pris. Vi har beliggenhed i Spentrup, men vi kører gerne ud til områderne Randers, Århus og omegn. Kontakt os på telefon 27 85 47 74,  send en mail til kontakt@nkpfliser.dk eller udfyld vores kontaktformular, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på flisearbejde til konkurrencedygtige priser.