Flisearbejde

Flisearbejde nær Randers, Århus og Aalborg

Mangler du en professionel flisemurer til underentreprenør-opgaver indenfor erhvervsbyggeri eller nybyg omkring Randers, Århus eller Aalborg? Med stor erfaring og specialisering i flisearbejde leverer vi altid topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Ingen opgave er for stor til os, og vi har mange års erfaring med at indgå som underleverandør på større erhvervsbyggerier, boligbyggerier og meget mere.

Flisearbejde med øje for detaljen

Vi arbejder med stor faglig stolthed og går til hver opgave med ydmyghed og respekt for både materialer og alle involverede parter. Kvaliteten i arbejdet er den samme uanset om du som kunde vælger en flise til 50 kr pr. m2 eller en til 1500 kr pr. m2, og vi rådgiver altid ud fra dine ønsker og behov.

Kun det bedste udstyr

Vi bruger kun de bedste metoder, materialer og værktøjer på markedet, da det giver de bedste resultater. Det kan både ses på flisen, når vi bruger fliseskærer, og når vi bruger kopbor til at lave huller. Vi er stolte af at samarbejder med murerbutikken.dk, da de er en af de bedste udbydere på markedet, når det kommer til professionelt værktøj.

Mangler du en dygtig flisemurer?

Hvis du er på jagt efter en professionel og dygtig flisemurer, der udfører arbejdet til aftalt tid og pris, så er du kommet til det rette sted.
NKP Fliser ApS leverer flotte resultater til konkurrencedygtige priser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi udfører flisearbejde i Århus, Randers, Aalborg og omegn. Kontakt os her.