Nybyg nær Randers og Århus

Der er mange overvejelser, når du går i gang med et nybyg. Skal det være store eller små fliser, eller skal det være klinker? Hvilke materialer er mest slidstærke eller nemmest at holde rene, og hvilket æstetisk udtryk passer bedst til byggeriet? Alt dette kan vi hjælpe med. Vi har mange års erfaring med flisearbejde, og du kan trygt lægge dit nybyg i vores hænder.

Tillid og god dialog

Tilliden til jeres håndværkere under nybyg er vigtigt, og derfor prioriterer vi den gode dialog højt både før og under arbejdet. Inden vi starter arbejdet, tager vi altid en samtale om jeres ønsker og behov til nybyggeriet, hvor I kan komme med alle jeres spørgsmål og ønsker til designet. Vi går ind for kvalitet til tiden og efterlader et resultat lige efter dine drømme.
Du vil altid være opdateret på, hvor langt vi er i processen, og du kan være med inden over dit byggeprojekt hele vejen.
Vi sørger altid for at efterlade en pæn byggeplads og møder hver morgen med et smil. Vi har beliggenhed i Spentrup, men vi kører gerne ud til områderne Randers, Århus og omegn.

Skal vi hjælpe med dit nybyg?

Hvis du drømmer om nybyg og gerne vil hører mere om, hvad vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om opgaven.